Details

Princely Blue Joy is door ons gefokt uit onze internationale eventing merrie. Hij is geboren in 2020, en is dus nu drie jaar oud. Hij heeft altijd bij ons in de opfok gelopen en is dus heel veel in handen geweest. Prince is zijn roepnaam en hij staat altijd vooraan om knuffels te krijgen.

Zijn afstammeling is om van te dromen: vader is stempelhengst Contendro I (Holstein), wie kent hem niet! En aan moederszijde zien we Ricardo Z, één van de beste verervers voor eventingpaarden. Hij heeft meerdere keren in de top 5 van WBFSH ranking gestaan en is nog steeds een graag geziene hengst in bloedlijnen van eventingpaarden. Zijn vader Rebel II Z is geboren op Zangersheide als volle broer van de bekende Ratina Z.

Wij longeren hem nu enkele keren per week met een bijzetteugel. Hij kent ook het hoofdstel en het bit. Prince is werkwillig ingesteld. Verder staat hij op blote voeten, is hij altijd op tijd geënt en natuurlijk ook ontwormd.

Prince heeft de looks en de moves om verder uit te groeien tot een prachtige eventer. Hij is als twee jarige geruind en is nu ongeveer 1.65m groot. In oktober 2022 is hij röntgenologisch goedgekeurd. De foto’s en het rapport zijn per mail opvraagbaar.

Zijn moeder, Ricardo Bella, alsmede zijn halfzus Rouge Blue Joy (van Equus Tame) zijn bij ons te bezichtigen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video’s