Wil je jouw springpaard laten opleiden tot een hoger niveau?

  • Je hebt een enorme passie voor je paard maar er speelt teveel in je leven waardoor je zelf niet aan rijden toekomt.
  • Je vindt het fijn om eigenaar van een springpaard te zijn maar je wilt zelf niet rijden.
  • Je bent benieuwd hoeveel potentie jouw paard heeft en wil hem graag een kans geven bij een professional.
  • Je wilt je paard verkopen en je wilt hem zo goed mogelijk voorstellen voor een optimale verkoop.

Mijn paard in training en dan? Hoe blijf ik betrokken? 

Je paard in training zetten maar ook betrokken blijven, wij doen het graag samen met jou. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor jouw paard en stellen samen een trainingsplan op. Elk paard is anders en elk paard heeft een persoonlijke benadering nodig. De uitdaging is om die elke keer weer te vinden. We houden je regelmatig op hoogte door het sturen van update’s en video’s. Natuurlijk ben je altijd welkom om live mee te kijken bij een training of op wedstrijd.

Hoe ziet ons stalmanagement eruit? 

Jouw paard wordt 4-5 keer per week gereden of gelongeerd, daarnaast gaan de paarden elke dag in de stapmolen, paddock en/of weide. Wij voeren 4x per dag hooi en 3x per dag krachtvoer (Vente Paardenvoeding). Door de jaren heen hebben wij een vast team om ons heen verzameld van vakkundige hoefsmeden, dierenartsen, voerexperts, fysiotherapeuten en zadelpassers.

Wat zijn de tarieven en andere afspraken?

Tarieven zijn excl. 9% btw. indien jouw paard niet ouder is dan 5 jaar en de africhtingsfase niet langer duurt dan 6 maanden. Voor alle overige paarden hanteren wij 21% btw. Bovendien zetten wij alle gemaakte afspraken op papier.

  • Paard           € 162,50 per week of € 700,00 per maand excl. btw.
  • Reiskosten  € 0,75 per km excl. 21% btw.
Heb je interesse?
Wij weten dat het een grote stap kan zijn om de training en verzorging van je paard uit handen te geven. Kom daarom gerust een keer met ons kennismaken en ervaar het zelf. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.