Pedigree

Pedigree: Just Wimphof x Jazz

Brave 3,5 jarige dressuur ruin Just Wimphof x Jazz

Chique 3,5 jarige dressuurruin van Just Wimphof  x Jazz met veel uitstraling.

Deze Just Wimphof ruin heeft daarnaast kwaliteit, een super karakter en tenslotte is hij ook nog eens heel braaf. Ook beschikt hij over drie goede gangen met een mooie bergopwaartse galop. Hij is wel iets sensibel onder het zadel, daarom zoeken wij ook een fijne, stille ruiter voor hem.

Zijn koosnaampje is Olly en hij is super lief. Tevens laadt hij erg gemakkelijk en Olly staat te popelen om de trailer op te mogen zodat hij met jou mee op wedstrijd kan. Bovendien heeft hij al een jonge paarden wedstrijd gelopen en hij is ook braaf op vreemd terrein. Hij kan goed zijn focus houden en wordt niet afgeleid door geluiden of mensen die langs komen lopen. Verder is hij gewend om met meerdere paarden samen gereden te worden. Olly is altijd fijn voorwaarts tijdens het rijden.

Deze dressuur ruin is afgelopen zomer zadelmak gemaakt en is erg fijn te rijden. Hij is licht in de hand en staat goed aan de hulpen. Wij longeren hem altijd eventjes van te voren en vervolgens is het dan opstappen en genieten. Verder loopt hij netjes mee met je naar de paddock of weide en hij is sociaal naar andere paarden toe.

Kortom een geweldig leuk paard voor een ambitieuze ruiter die bijvoorbeeld van de pony’s afkomt of voor een dressuur liefhebber of liefhebster die graag een paard verder wil opleiden en daar vooral ook van wil genieten.

Hij is röntgenologisch helemaal goedgekeurd in juni 2022. De röntgenfoto’s en het röntgenologische keuringsrapport zijn per mail op te vragen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend https://stalkampinga.nl/site/contact met ons op.

Video’s