Pedigree

Pedigree: Oisin Aerach x Westside Hector

Details

Super lieve Connemara pony

Joey is een Connemara pony van 13 jaar oud. Joey is als 4 jarige gekocht door zijn huidige eigenaresse. Hij is als 4 jarige geïmporteerd uit Ierland en hij heeft een Iers stamboek. Hij vindt het heerlijk om alleen met jou naar het bos te gaan en lekkere tochten te maken. Of ga met hem een weekendje weg: hij laadt makkelijk en hij is overal tevreden. Je kunt met hem alleen op pad maar ook in een groep. Verder is hij ook verkeersmak.

Deze super lieve Connemara ruin heeft een goed karakter en is een echte knuffel. Hij is ontzettend sociaal naar andere paarden toe en ze willen allemaal graag vriendjes met hem zijn. Kortom hij is gemakkelijk en lief in de omgang.

Joey is een robuuste pony die zich fijn laat rijden. Hij is makkelijk nageeflijk te rijden. Hij vindt springen ook erg leuk en hij springt een eenvoudige hindernis. Naar het bos gaan vindt hij het leukst, lekker galopperen. Bovendien heeft hij van zijn baasje stem commando’s geleerd zoals accuut stilstaan, langzamer draven en aangalopperen. Uiteraard moet hij je daarvoor wel goed leren kennen.

Deze Connemara ruin staat netjes op stil op de poetsplaats en ook tijdens het wassen en opzadelen. Joey is nog nooit op wedstrijd geweest, maar hij is braaf op vreemd terrein.

Wij willen graag dat Joey op een stal komt te staan waar hij veel buiten kan zijn. En waar hij samen met andere paarden of pony’s kan staan. Wij zoeken een vriendelijke ruiter voor hem die lekker recreatief met hem wil gaan rijden, waar hij mee naar het bos kan en misschien ook wat springen en en wie weet een dressuurproefje lopen.

Eventueel zijn het zadel, hoofdstel en diverse dekens over te nemen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend https://stalkampinga.nl/site/contact met ons op.

Video’s