Pedigree

Pedigree: Voltaire x Crusador

Link naar Horsetelex:

https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2101065

Allround paard

Fijne allrounder voor dressuur, springen en eventing

Foltaire is een fijne allrounder en is M1 dressuur, B springen en BB eventing geklasseerd. Hij is ontzettend lief en rustig in de omgang. Tevens staat hij braaf stil tijdens het poetsen, knotten en bij de hoefsmid. Hij wil wel lekker aan het werk gezet worden, hij houdt van uitdaging en afwisseling. Daarom heeft hij een leidende ruiter nodig. Dat betekent dat hij niet geschikt is voor beginners of onzekere ruiters.

Foltaire is goed verkeersmak en hij vindt het heerlijk om naar het bos te gaan. Hij is de laatste tijd niet alleen mee op buitenrit geweest maar gezien zijn wedstrijdverleden verwachten we hier geen probleem mee. Verder is hij braaf op vreemd terrein en is hij alleen op de trailer te laden.

Hij is de laatste jaren niet meer op springwedstrijd geweest maar hij is niet kijkerig op de hindernissen en sprong bij ons thuis zo een klein parcours rond. Zowel in de dressuur als in het springen moeten de punten weer op de i gezet worden. Foltaire is een beetje een dieseltje, je moet hem rustig opwarmen.

Hij is recentelijk (16 maart 2023) röntgenologisch goed gekeurd. De röntgenfoto’s en het röntgenologische keuringsrapport zijn per mail op te vragen. Dit paard staat op blote voeten.

Tenslotte, hij wordt verkocht in opdracht van zijn eigenaresse.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op https://stalkampinga.nl/site/contact

Video’s