Pedigree

Nassau x Concorde x Damiro

Farona: drachtig van Lambada Shake AG Z

Te koop Farona: drachtige vosmerrie

Farona is een 13 jarige vosmerrie met veel potentie. Pedigree: Nassau x Concorde x Damiro. Groot geraamde merrie met ervaring in het 1.20m.

Deze merrie is sinds haar tweede jaar in ons bezit. Wij hebben haar zelf opgeleid en uitgebracht in de sport op 1.20 niveau. Ze gaf tijdens het springen een heel fijn gevoel, ze gaat voor je naar de overkant en wil de balken niet aanraken. Ze heeft een enorme galop en was ook snel, daardoor liep ze vaak vooraan mee in de prijzen.

Farona is een merrie met veel potentieel waarvan haar sportcarrière helaas te vroeg is beëindigd. Een terugkerende peesblessure gooide roet in het eten. Daarom hebben we ook besloten om haar te laten dekken. Ze is drachtig van Lambada Shake AG Z (Aganix du Seigneur x Spartacus TN).

Deze mooie fokmerrie vertrekt alleen naar een goed tehuis met een goed verhaal. Ze staat niet in de weg bij ons dus het is belangrijk dat het klikt.

Wil je meer weten over Farona of een afspraak maken om haar te bezichtigen neem dan contact met ons op: https://stalkampinga.nl/site/contact

Video’s