Pedigree

Afstammeling onbekend.

Diesel: mooie palomino pony voor de recreatieve ruiter

Te koop: Limb Lopper’s Diesel is een 15 jarige E pony van 1.56m.

Diesel is een mooie palomino pony die in zijn jonge jaren Z1 dressuur en 1.10m springen. Hij is makkelijk nageeflijk te rijden en Diesel geeft met springen een safe gevoel op de sprong. Echter, hij zoekt wel een consequente ruiter die hem goed aan het werk kan zetten.

Limb Lopper’s Diesel is rustig en lief op stal maar kan aan de hand en onder het rijden best dominant zijn. Hij is daarom niet geschikt voor een beginnende ruiter. De laatste jaren is hij niet meer op wedstrijd geweest maar alleen recreatief gereden. Hij gaat graag mee naar het bos of het strand, alleen of met meer paarden maakt niet uit voor hem.

Deze palomino pony heeft in het verleden ook wat cross lessen gehad. Dat vond hij hartstikke leuk, boomstammen, piano, waterbakken, hij sprong alles!

Deze ruin laadt makkelijk in de trailer, loopt lekker in de stapmolen maar hij is niet langs de weg gereden. Hij heeft last van zomerexceem dat betekent dat hij in de zomer met een deken en hals op naar buiten moet.

Tot slot denken wij dat hij het beste tot zijn recht komt met een ruiter die er recreatief mee gaat rijden, af en toe een sprongetje mee pakt en lekker mee naar het bos neemt.

Wij verkopen hem in opdracht van zijn eigenaren vanwege andere belangen.

Dus mocht jij interesse in hem hebben, neem dan vrijblijvend https://stalkampinga.nl/site/contact met ons op.

Video’s