Pedigree

Charmeur x Junior STV x Cabochon

Sympathiek brave dressuur ruin

Deze sympathieke en brave dressuur ruin is een genoegen om te rijden. Het is een plezier om met hem te werken, lekker stil zitten en hij gaat voor je aan het werk. Hij loopt in een constant tempo en heeft weinig aansporing nodig. Deze Charmeur ruin is heel fijn in de aanleuning en heeft een vriendelijk karakter.

Wij verkopen dit paard voor zijn eigenaresse. Hij wordt getraind op M niveau. Ze heeft hem gekocht als vier jarige en zelf zadelmak gemaakt. Het is opstappen en wegrijden met hem, alle ‘knopjes’ zitten erop.

Met zijn 1.64m is hij misschien niet zo groot maar hij is wel rond gebouwd waardoor hij ook geschikt is voor een wat langere of wat zwaardere ruiter. Hij is minder geschikt voor een onzekere ruiter.

Deze ruin is regelmatig mee geweest op buitenrit, ook langs de weg, maar wel graag met een maatje. Hij staat het liefst samen met andere paarden. Hij heeft altijd in de wei gestaan samen met een groep merries.

Dit paard is makkelijk aan de hand en op de poetsplaats. Hij staat van voor op ijzers en is altijd keurig bijgehouden wat betreft de entingen en de tandarts.

Deze Charmeur ruin is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd op 13 december 2022. De röntgenfoto’s en het rapport zijn per mail op te vragen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend https://stalkampinga.nl/site/contact met ons op.

Video’s