Details

Fokmerrie voor de eventing te koop. Belly Blue Joy is gefokt voor de eventing met twee zeer interessante 5* hengsten als vader en moedersvader, te weten: Ramiro B  en Ricardo Z. Ze heeft een Irish Sport Horse paspoort. Haar moeder, Ricardo Bella, is in ons bezit alsmede een half broer en half zus. Wij hebben haar rustig zadelmak gemaakt en verder opgeleid. Helaas houdt de merrie veel stress tijdens het rijden, met name op vreemd op terrein.

Wij denken dat ze daarom beter als fokmerrie ingezet kan worden voor een liefhebber in de eventing sport. De laatste maanden is ze niet meer bereden. In de omgang is het een lieve en rustige merrie. Belly kan naar vreemde mensen iets onzeker zijn en ze heeft daarom wat tijd nodig om je beter te leren kennen. Ze heeft hier altijd in een groep gestaan en ze is sociaal naar andere paarden toe.

De merrie heeft hele goede hoeven, vandaar dat ze op blote voeten staat. Ze is altijd op tijd geënt, ontwormd en naar de tandarts geweest. Dit paard is röntgenologisch goed gekeurd incl. rug en hals in november 2020, zonder bemerkingen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend https://stalkampinga.nl/site/contact met ons op.

Video’s