Pedigree

Dreamcatcher x Gagson Wimborn x Visioen

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/301499/danine

Details

Deze lieve koffievos heeft een heel fijn karakter. Ze is Z1 geklasseerd met 5 winstpunten en ze springt op dit moment op BB niveau. Ze laat zich makkelijk rijden, beheerst de oefeningen van het Z1 en ze is fijn in de aanleuning. Ze is compact gebouwd en laat zich makkelijk sluiten.

Ze is relaxed in de omgang, staat netjes stil met zadelen en is sociaal naar andere paarden. Het liefst staat ze samen met een maatje maar ze kan ook in een groep staan. Ze staat voor op ijzers en ze is braaf bij de hoefsmid. Ook is ze verkeersmak en vindt ze de afwisseling dressuur rijden, springen en buiten rijden erg prettig.

Wij denken dat deze merrie het beste tot haar recht komt bij een amazone/ruiter die actief met haar aan de gang gaat. En bijv op wedstrijden gaat uitbrengen. Ze is goed van vertrouwen maar ze heeft wel een zekere ruiter nodig.

Met het springen is ze niet kijkerig en ook een slootje springen doet ze met gemak. Ook is ze niet bang om natte voeten te krijgen als ze door plassen moet rijden.

Ze is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals zonder bemerkingen op 1 juni 2021. Verder wordt ze verkocht met dressuurzadel, een Kentaur Penelopa 17 inch.

Video’s